dijous, 16 de setembre del 2010

Conferència sobre marques de procedència


Conferència de Maria Idalia García Aguilar sobre els "Cantos de fuego y huellas de tinta: testimonios de procedencia novohispana". La conferència presenta el projecte de registre i identificació dels testimonis de procedència de les biblioteques patrimonials mexicanes.

María Idalia García Aguilar és Investigadora Titular del Centro Universitario de Investigaciones Bibliotecológicas de la Universidad Nacional Autónoma de México (UNAM). Des de l'any 2009 i fins ara ha coordinat el Projecte “Catálogo Nacional de Marcas de Fuego”.

Dimarts, 28 setembre 2010 a les 18,30 h. a la Sala de Juntes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona (Melcior de Palau, 140. Barcelona). Entrada lliure. Places limitades.

Organitzat pel Seminari Exemplar. Grup d'Estudis del Patrimoni Bibliogràfic i Documental i per l'Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura, i el patrocini de Catalogus Librorum. Cens de catàlegs espanyols de venda de llibres (dels orígens a 1840), projecte I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación. I la col·laboració de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.